RSS

Ice Kolang Kaling


Ingredients:
  • 2 kg of fruit roof / fro
  • 2 liters of rice water *)
  • 1, 5 liters of water
  • 4 kaffir lime leaves
  • 2 pandan leaves, cut into pieces
  • 600 g sugar
  • food coloring (Red or Gree
  • Then add 1 teaspoon vanilla to make it more fragrant


How to make:

  1. Rinse and fro. Soak and fro in the rice water for 4 hours or more to mucus and acidicaroma is lost. Drain.
  2. Rinse with clean water, drain again.
  3. Boil and fro along the water, lime leaves and pandan leaves to boil.
  4. Enter the sugar and put a few drops of red dye. Continue to cook until water is reducedand fro into the red. Drain and fro.
  5. Jerangkan siropnya water until slightly thickened. Enter the back and fro, and cook overlow heat until the water runs out or nearly dry siropnya. Lift.
  6. Chill.
  7. Place in a covered container. Keep refrigerated
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment

Table of Contents